sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Kauan kaivattu kesäloma!

Hyvää kesälomaa kaikille koululaisille ja muille, joilla se on alkanut!

Mulla loppui koulu jo perjantaina, sillä meidän koulussamme ei ollut lauantaina enää mitään kevätjuhlaa, vaan koulu keskittyi suureen lakitukseen. Eilinen menikin muutamissa ylioppilasjuhlissa ja lomaa juhlien kavereiden kanssa. Tänään oli vielä yhdet valmistujaiset käytävänä.


Betulla alkoi myös loma, sillä se pääsi nyt öiksikin laitumelle kavereiden kanssa. Itseasiassa nyt ne kyllä otettiin sisälle yöksi, sillä lämpötila vajosi kovin alas. Ponilla on ollut nyt vähän kaikennäköistä tämän kevään aikana, eikä olla päästy sen kanssa treenailemaan oikeastaan yhtään.

B on tällä hetkellä tavallaan terve, mutta sen takapäässä on jotain vialla. Uskoaksemme se venäytti jonkin lihaksen sieltä, kun koko heppalauma veti järkyttävää rallia ympäri laidunta tuossa noin viikko sitten. Sen jälkeen se on joko könkännyt vasemmalla takasella niin, että kulmissa se kaatuu sisälle tai sitten se vain laahaa koko takapäätä liikkuessaan. Poni ei vaikuta kipeältä, mutta sen liike ei ole kyllä ollenkaan normaalin näköistä tai tuntuista. Koitetaan sitä rauhassa nyt alkaa jumppailemaan, josko tuo kaikki tosiaan johtuisikin lihaksista. Jos näin on, toipumiseen menee suunnilleen muutaman viikkoa. Inhottavaa vaan, kun juuri loman alettua olisi kunnolla aikaa alkaa vääntämään ponsun kanssa.


meillä oli tänään irtojuoksutuspäivä ja kuva paljastaa ponsun pienen kesämasun.

kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa jälleen kerran.

Päätin muuten tällä viikolla, että alan laittelemaan näihin postauksiin kuvia muistakin asioista kuin hepoista. Kannan varmaan kesällä ahkerasti kameraa mukanani ja blogi on oiva tilaisuus jakaa onnistuneita otoksia! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti