lauantai 15. elokuuta 2015

New in ~

Kuten varmasti huomasitte, innostuin vaihtamaan blogin bannerin nyt toiseen, sillä tuo edellinen oli mielestäni aika kamala, haha. En ole varma kuinka kauan tämä ehtii olla tässä, ennen kuin pitää vaihtaa hieman syksyisempään, mutta itse tykkään tästä kovasti, joten nautitaan nyt se aika sitten.

Bertan kanssa on nyt nämä pari päivää mennyt tosi kivasti.
Eilen oltiin reippailemassa mäkisellä pellolla. Siellä vaan mentiin ympäriinsä kaikissa askellajeissa ja voin sanoa, että ponilla oli ihan pikkusen kuuma! Oli silti tosi hauskaa, molemmilla.

Tänään menin kunnolla koulua kentällä. En sinänsä tehnyt mitään ihmeellistä, kunhan taivuttelin ponia. Tein sen kuitenkin pitkän kaavan mukaan ja rauhassa, keskittyen ulko-ohjan jatkuvaan tuen pitämiseen. Kun aloitin rauhassa käynnissä, poni pysyi kivana koko ratsastuksen ajan. Laukassa oli hieman tahmea, eikä liikkunut kunnolla eteen, mutta muuten laukkasi hyvin ja pyöreänä. Ravissakin tuli joitain tosi hyviä pätkiä eli olin super-tyytyväinen. Loppuraveissa pidin ohjat kädessä osan aikaa, mutta lopulta ravailtiin ihan pitkin ohjin vain ympäri kenttää. Käytiin vielä Lotan kanssa yhdessä kävelemässä loppukäynnit tiellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti