tiistai 4. elokuuta 2015

Ladailua ~

Heips! Sain vihdoinkin uuden tietokoneen ihan omakseni. Lukion alkamisen takia tämä siis hankittiin, mutta myös blogin päivittelyä se aktivoi varmasti paljon.

Olin pitkästä aikaa ratsastamassa Ladarilla viime viikon torstaina. Aura oli niin ihana, että reippaili sinne ottamaan meistä kuvia, vaikka sää ei ollut kummoinen. Onneksi ratsastuksen ajaksi sade loppui melkein kokonaan, joten ei kastuttu aivan läpimäriksi.
Lada oli huomattavasti parempi, kuin parilla viime kerralla. Aloitin alkukäyntien jälkeen taivuttelemaan ja tekemään pysähdyksiä käynnistä. Heppa toimi ihan kivasti, joten nostin ravin ja tein siinä aivan samoja juttuja. L tuli mukavan pehmeäksi ja taipuisaksi, jonka ansiosta pystyin itse istumaan hiljaa, turhaa säätämättä.
Laukannostotkin menivät ihan ok ja etenkin oikeaan ensimmäinen laukka oli tosi hyvä! Vähän poika kuumeni laukkailuista, jonka takia pariin otteeseen tuli edestä epätasaiseksi ja puri kuolaimeen. Se kuitenkin lopetti sen nopeasti ja sain ihan hyvät pätkät laukassakin aikaiseksi.
Loppuraveissa heppa oli tosi kiva edelleen, vaikka alkoikin vähän väsähtämään, joten ei enää jaksanut kantaa itseään yhtä pyöreänä kuin aluksi. Loppukäynnit kävimme kävelemässä tiellä äidin kanssa ja ohi ajava auto sai Ladarin vähän syöksähtämään, mutta muuten meni oikein mainiosti.






Itselleni jäi tosi kiva fiilis tuosta, sillä pariin viimekertaan verrattuna ero oli aika huomattava ja Aurakin sai ihania kuvia, kiitos niistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti