sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Kiire ~

Tulin vain nopeasti tänne päivittelemään, että olen elossa edelleen vaikka mitään ei ole blogissa pitkään aikaan kuulunut! 

Mulla on tällä hetkellä jotenkin kauheen kiire koko ajan. Koulujutut ja heppailu vie melkein kokonaan mun vapaa-ajan ja lisäksi pitää hoitaa isosjuttuja. Vähän aika sitten oli yhteishakukin ja siihen liittyen on nyt melkein kaikki tarvittava tehty - jos todistuksen eteen tehtävää työtä ei lasketa. Lisäksi kesätyöjutut ovat jääneet mulla aivan viime tippaan ja ensi viikolla on ihan pakko hoitaa ne pois alta.

Heppailun suhteen on mennyt melko tasaisesti, ei mitään kauheita onnistumisia olla koettu, mutta ei toisaalta surkeita riman alituksiakaan. Bertan kanssa ollaan käyty paljon maastoilemassa ja hömpötelty suurin osa ajasta. Nyt alkaa kunnollisempi treeni kentällä ja koitetaan löytää eteenpäinpyrkimystä ponille sielläkin, kun se on ollut hetkittäin aikas hukassa.

Ladarin kanssa on mennyt ihan ok, ei mitenkään tosi hyvin, mutta eipä mitenkään surkeastikaan. Heppa on edelleen tosi vauhdikas ja itse väsyn melko nopeasti sen kanssa, joten lisää harjoitusta vaan!

Huomenna on kelit taas kylmenemässä, mutta toivotaan että pian alkaisi kunnon kevät ja saataisiin kunnon treenifiilis päälle! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti