lauantai 13. joulukuuta 2014

Wait...What?

Mitä on tuo valkoinen aine tuolla pihalla?



Juuri Bertalla saatiin hokkikengät alle alkuviikosta. Aika loistava ajoitus. Jätettiin tilsakumit pois kelien takia vielä, mutta saa nähdä tehtiinkö sen suhteen virhe. Tänään ainakin oli vähän inhottavaa kun tienkin laidoilta tuli heti kauheat korkkarit ponille.

Tämä viikko on mennyt kivasti, Bertalla on ollut kaksi vaparia jo. Keskiviikkona oli Enrique Iglesiaksen (huippu!) keikka ja perjantaina oltiin pakkailemassa ostoskasseja luokkani kanssa kaupassa. Torstaina poni oli oikein mukava, vaikka itselläni oli tosi väsynyt ja äksy olemus. Silloin tehtiin sulkuja ja kokoamisia. Maanantaina ratsastelin kengityspaikan kentällä ponin läpi tehden vähän avoja ja muuten vain ratsastamalla askellajit läpi. Tiistaina oli ilman satulaa hömpöttelypäivä.


Tänään oltiin aamupäivästä äidin kanssa tallilla. Kuvailtiin talvisia kuvia aluksi pellolla ja sitten käytiin käppäilemässä tietä pitkin. Otin pienen ravipätkän ponin kanssa juosten rinnalla vähän matkaa. Saatiin ihan kivoja kuvia mielestäni, talvisempi ulkoasu on siis tuloillaan...
Pari tuntia kotona oltuani lähdimme ravintolaan ja teatteriin viettämään oman perheemme pikkujouluja. Oli tosi hyvää ruokaa ja ihan hyvä teatterikin!

Tällä hetkellä chillailen huoneeni lattialla kuunnellen rauhallista musiikkia. Siskoni kannettava on muutaman tyynyn päällä, vieressä on kynttilä ja seurana muutama Julia-karkki. Tästä mä tykkään!

Tämmöinen kuulumispostaus tähän väliin. Huomenna luvassa jälleen kahden heppasen ratsastus, siitä sitten varmaan myöhemmin!

2 kommenttia:

  1. Minkämerkkiset suojat Bertalla on? Voisitko tehdä joskus varustepostauksen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytämme sillä tällä hetkellä Vereduksen suojia :) Ja varustepostaus on periaatteessa mahdollinen, mutta siihen menee jonkin verran aikaa kuitenkin niin saa nähdä milloin sellainen ehtisi tulemaan!

      Poista