tiistai 3. kesäkuuta 2014

Loma !

Heippa pitkästä aikaa!

Meillä alkoi nyt siis lauantaina pitkään odotettu kesäloma. Sen myötä palailenkin sitten tänne blogin puolelle, sillä arkena en yksinkertaisesti löytänyt aikaa ja/tai kiinnostusta postailuun.
Tänä "hiljaiselon" aikana on tapahtunut paljon kaikkea. Kerron tässä postauksessa ihan yleisesti kuulumisia ja myös Amorista.

Mun todistus oli hyvä, keskiarvo nousi hieman viime todistuksesta. Musta ei oikein tunnu vielä ihan oikeasti kesälomalta, mutta ehkä sen alkaa nyt tässä pikkuhiljaa tajuamaan.
Huomenna on mahdollisesti tulossa erittäin suuri muutos mun elämään, sillä saan ajoluvan, jos pääsen käsittelykokeesta läpi. Mopokorttijutut ovat vähän venahtaneet, sillä täytin jo maaliskuussa 15. Mutta parempi myöhään, kun ei milloinkaan, eikös niin?

Mitä Amoriin tulee, niin lopetin sen vuokraamisen nyt vähän aika sitten.

Amorin kanssa olimme kuitenkin vielä toisissa yhteisissä kisoissamme Niihamassa. Menimme luokat 70 cm ja 80 cm. Poni meni tosi mukavasti, lujaa paineltiin kyllä! 70 cm tuli puhdas rata, joten saimme siitä punavalkoisen ruusukkeen. 80 cm meni muuten hyvin, mutta jotkin paikat menivät erittäin pohjaan. Siitä syystä tulikin yksi puomi alas, mutta muuten olimme tositosi tyytyväisiä pikkuiseen! Sillä olihan tuo ensimmäinen 80 cm kisoissa!

Bertan kanssa on mennyt hyvin. Olemme alkaneet ravailemaan melkolailla normaalisti, laukkaa alamme ottamaan mukaan pian. Aluksi ponin lavat olivat jumissa, mutta sain itse ne hierottua paremmaksi, joten ponikin alkoi liikkumaan puhtaasti. B on rauhoittunut nyt melkoisesti liikunnan lisäännyttyä ja huomenna poni pääseekin Lissyn kanssa pienelle laitumelle vihreälle. Isolle laitumelle ei uskalleta ponia päästää, sillä riehuminen ja ojat eivät ole kovin turvallisia, kun ei vielä olla aivan selvillä vesillä tuosta jännevammasta.

Eli lyhyesti sanottuna, mulle kuuluu hyvää. (: Palaillaan pian!

viime kesältä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti