keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Kauan odotettu vastauspostaus ~

1. Minkä ikäinen olet? Täytin juuri viikonloppuna 15 vuotta.

2. Kauanko olet ratsastanut? Olen ratsastanut taukoja laskematta noin 9 vuotta.

3. Korkein hyppäämäsi este? Entä esterata? 110 cm yksittäisenä ja metrin rata.

4. Minkä tasoinen olet? Esim. Helppo B. Ääh, en osaa sanoa tällä tavalla :D 

5. Miksi pelkäät(?) Amorilla laukkaamista? En sinänsä pelkää Ampella laukkaamista, ainakaan enää, mutta se ei vain ole aina kauhean mukavaa, sillä se on niin pientä ja etenevää + hallinta on vielä hieman hukassa aina välillä.

6. Aiotko pitää Bertan vai ostatko uuden ponin tulevaisuudessa? En ole sinänsä halunnut ajatella asiaa, mutta Bertan tilanne ei tule ainakaan vähään aikaan muuttumaan. :)


7. Mitkä ovat vahvuutesi ratsastajana? Entä heikkoudet? Olen melko pehmeä kädestäni ja en lähde hullun lailla mihinkään, jos se ei tunnu hyvältä. Heikkouksia on vieläkin hieman kärsimätön toimintatapa, eli menetän hermoni vieläkin turhan helposti. Lisäksi vasen kylkeni on aina lysyssä, jonka takia pidän oikeaa olkapäätäni alempana. Toisinsanoen istunnan tietyt osa-alueet.

8. Millä tasolla kilpailet? Seura- ja aluetasolla. 

9. Kuinka usein käyt tallilla? 6-7 kertaa viikossa.

10. Pidätkö itseäsi hyvänä ratsastajana? Hmm.. Joinakin päivinä tuntuu, että hei mähän osaan tän homman! mutta sitten aina välillä tunnen itseni melkein surkeaksi. Olen mielestäni siis vaihtelevasti aika hyvä :D. Olipas selkeästi selitetty.

11. Millainen on hyvä hevosenomistaja mielestäsi? Kärsivällinen, uskollinen, hieman huumorintajuinen, tarkka ja järjestelmällinen.

12. Oletko hypännyt maastoesteitä? Olen kyllä!


13. Koulu vai esteet? Koulu on nykyään tosi ihanaa mielestäni, ja varsinkin olisi oikein kyvykäs hevonen, jolla siinä pääsisi eteenpäin. Kuitenkin rakastan esteitä sydämeni pohjasta. Sanotaan siis että molemmat!




14. Ravi vai laukka? Voi kuinka vaikea kysymys! Ravi on ihanan rytmikäs ja siinä pystyy tekemään paljon, mutta toisaalta laukka, sillä se on pehmeä ja etenevämpi.

15. Kenttä vai maneesi? Kenttä on kesällä ihana, mutta maneesi on niiin luksusta esim. talvella tai syksyllä!

16. Lempi ratsastusvaatemerkki? Tykkään Kingslandin vaatteista, vaikka minulla ei niitä olekaan oikeastaan yhtään. CRW on myös todella kestävä ja tyylikäs. (:

17. Onko sielä tallilla paljon hyviä ratsastajia mitä käyt? Ketä? Kaikilla on vahvuuksia ja heikkouksia. Kyllä on siis. En sano nyt nimeltä, sillä kaikissa on jotain hyvää!

18. Mitä mieltä oot siitä et jotkut nuoleskelee kokoajan? Se on tarpeetonta käytöstä mielestäni, enkä pidä sellaisista ihmisistä.

19. Unelma ratsastusvaruste? Jin Stirrupit! 

20. Lemppariblogi? Voitto kotiinViksua elämää sekä Kaktu ja Futura

21. Oliks sulle sanottu Bertan ostoo ennen ettei sillä saisi enää hypätä? (kun tosta yhestä postauksesta tuli semmonen kuva) Tajusin vasta tästä kysymyksestä, kuinka huonosti selitin asian kyseisessä tekstissä. Eli siis Bertalla on edellisessä kodissaan revähtänyt vasemmasta etusesta pinnallinen koukistaja muutama vuosi sitten. Silloin ell sanoi siis, että siitä ei hyppyponiksi enää ole. Kuitenkin toisin kävi ja Bertta toipui täysin entiselleen. Eli siis poni on ollut kyllä terve, kun sillä on hypätty!

22. Lempikuva susta ja bertasta? 



Perustelen tähän nyt hieman. Toi Niinisalon leiriviikko oli paras viikko mun elämässä. Koettiin ihan huikeita juttuja. Toi ilta oli niin ihana, täydellinen sää ja oltiin kaikki tosi onnellisia. Mun hymy on niin aito ja toi tausta on täydellinen. Lisäksi Bertta oli silloin vielä terve.. 

23. Lempiputoushahmo? Alussa tykkäsin Jäbäleissonista, mutta loppua kohti tykästyin enemmän Antskuun. :)

24. Jos saisit mennä mihin vaan suomessa hevosleirille missä et oo vielä ollut nii mihin? Hmm.. Varmaankin Ypäjälle. En ole oikein varma. 

25. Millä tavoin keksitte ostaa ponin? (Niinku jankutitko vai mitä) Kyllä jankutin. Paljon. Mutta oikeastaan sen pohjalta en saanut ponia. Äiti ja iskä näkivät sopivan ajan tulleen, kun Bertta tuli myyntiin.

26. Miten tapasit Pepin? Hän oli luokallani vielä kun asui Nokialla. (:

27. Missäpäin asut? Nokialla.

28. Lempiheppavärisi? Tuollainen perus ruunikko, lisäksi tiikerinkirjava ja ruunikon- tai hiirakonpäistärikkö, jos sitä tarkoitit :D


29. Kauanko bertan pitää kävellä? Eläinlääkärin kanssa katsotaan tilannetta, että miten jalka on lähtenyt parantumaan. Kuitenkin vielä ainakin muutama kuukausi.

30. Kuka tämä amor on? Onko se joku nuori/villi kun teksteistäsi olen saanut kuvan että se olisi vaikea ja villi :) Amor on 5-vuotias Welsh B-ruuna. Se on siis nuori ja raaka vielä, joten sen takia melko haastava. (:

Tämä nyt tosiaan viivästyi ihan kamalasti, mutta vihdoin sain kokonaan tämän tehtyä! Kuvat ovat jo melkein kaikki näkyneetkin blogin puolella, mutta noi on niitä kaikkein ihanimpia kuvia, joita löysin.

Tätä tehdessä, varsinkin noita kuvia etsiessä, tuli ihan kamala ikävä noita meidän parhaita aikoja Bertan kanssa. En tuu varmaan ikinä elämässä kokeen mitään niin mahtavaa, kun tän ponin kanssa. Toivottavasti se välittyy teillekin.

4 kommenttia:

  1. Tätä tehdessä, varsinkin noita kuvia etsiessä, tuli ihan kamala noita meidän parhaita aikoja Bertan kanssa. En tuu varmaan ikinä elämässä kokeen mitään niin mahtavaa, kun tän ponin kanssa. Toivottavasti se välittyy teillekin.
    -- Kyllä välittyy!
    Tosi ihana kuva susta ja Bertasta toi sun lemppari. Tuli ihan kylmät väreet.

    VastaaPoista
  2. voii noi kuvat on niin ihania<3 :( miten helppoo kaikki olikaan kesällä… ihania muistoja <3

    VastaaPoista