perjantai 20. syyskuuta 2013

TRS:n kisat ~

Kirjoitin tämän postauksen siis jo viime sunnuntaina, mutta en saanut kuvia, joten lisään tämän vasta nyt! 

Mentiin siis tänään noissa TRS:n kisoissa 80 cm, jossa samalla osallistuttiin ponimestaruuteen, ja sitten viä 90 cm. Ponilla on nyt juuri kiima, joten se vähän vaikutti kisoihin, mutta suurimmaksi osaksi vain hyvällä tavalla. Ainoastaan paikalla pysymisessä oli vaikeuksia energian takia, mutta se nyt on ihan saman tekevää :D.


80 cm verkassa poni tuntui tosi kivalta ja eteenpäinpyrkivältä. Hyppäsin pari kolme hyppyä, jotka meni tosi kivasti. Olin luokassa eka. Jännitti ihan kauheesti ja mahaan sattui ihan törkeesti mutta ei sitä ratsastaessa huomannut :).

otin ratapiirroksista kuvat puhelimella.

Radalla ei jännittänyt paljoa. Bertta tuntui tosi kivalta ja itselläkin oli ihan hyvä fiilis. Perusrata meni tosi kivasti, ratsastin itse siististi ja tarkasti ja B toimi hienosti. Ainoa huono juttu oli, että B meinasi kieltää seitsemännelle okserille! Kuitenkin, kun itse vaan olin menossa yli, niin ponikin meni.  Uusinnassa sain jo poniin vauhtia, mutta tiet ehkä venyivät liian pitkiksi. Olin kumminkin tyytyväinen suoritukseen. Lopullinen tulos oli 12/32.

90 cm verkassa ponilla oli vielä virtaa ja se tuntui ihan mahtavalta. Tein monessa pätkässä suht. lyhyitä verkkoja. Hypyt meni kivasti ja paikat osui aika hyvin. B oli ihan täpinöissään.


Radalla poni oli ihan täydellinen! Tervehtiessä alkoi laukkaamaan paikallaan ja kun harja sotkeentui ohjaan, en sitä heti pystynyt kääntämään. Kuitenkin, päästiin matkaan hyvin. B ei tällä kertaa pitänyt päätä ihan pilvissä, kuten yleensä, vaan pyöristi kaulaa ja selkää jopa esteelle tultaessa! Kahdelle ensimmäiselle esteelle siis :D. Poni toimi kuin unelma, itse ratsastin siististi. Kaikki sujui ihan mahtavasti. Sitten, ennen perusradan viimeistä estettä.. Kuski menee ja unohtaa radan! Menin ihan paniikkiin ja vihdoin kun muistin esteen, olin varmaan jo ylittänyt enimmäisajan. Lopetettiin rata siististi, mutta toki harmitti paljon. Poni tuntui kuitenkin niin hyvältä, ettei kauheasti jäänyt kaivelemaan tuo. Lopullinen tulos oli 5 vp ja 47/53(?).


_________________________________________

Kamera edelleen huollossa, odotellaan jotain varaosaa, jonka katkeaminen oltiin huomattu vasta nyt. Koitetaan kumminkin saada materiaalia mahdollisuuksien mukaan, kun kirjoitusinto on nyt pikkuhiljaa palailemassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti