perjantai 3. toukokuuta 2013

Malttia! ~

Oon nyt tässä alkanut uutta banneria tekemään ja ainakin nyt tähän asti olen todella tyytyväinen! Sunnuntain kisoista yritän saada estekuvaa, niin sitten pitäisikin valmistua. Saa nähdä, kuinka tulee materiaalia, mutta nyt siis vain tiedoksi että tämä talvinen ulkoasu kyllä muuttuu! :D

Keskiviikkona en ollut koulussa, mutta Bertta oli ihan suotavaa liikuttaa silloin kunnolla, joten äiti heitti minut tallille. Ajattelin lähinnä läpiratsastaa ponin, vähän tehdä jotain kokoamisia yms.
Laukkasin melkein heti alkuun molempiin suuntiin pari ympyrää, että poni alkoi vertymään ja sitten verkkailin vasta kunnollisesti. B ei ollut ihan yhtä hyvä, mitä oli viime viikon ollut ja alkoi jotenkin sähläilemään. Meinasi mennä siinä kuskilla hermot, mutta onneksi sain itseni hillittyä ainakin jotenkin.
Menin aika kauan, mutta en oikein pystynyt tekemään muuta, kuin ravailemaan ympyröitä ja kaaria, koska Peppi ja Alina hyppäsivät kentällä. Ponin sähläyksen takia aloin tekemään aika paljon pysähdyksiä. Alkuun eivät onnistuneet oikeen mitenkään, mutta pikku hiljaa alkoi paranemaan. Yhden todella hyvän pysähdyksen käynnistä saatuani ravailin loppuravit ja menin perälle kävelemään loppukäynnit.


Eilen Tuuli oli käynyt taluttelemassa Berttaa ja omaa hevostaan Sakua jollakin pienellä käyntilenkillä, kun itse olin taas vähän puolikuntoinen. Oli kuulemma mennyt ihan hyvin ja hepat olivat löytäneet kesän ensimmäistä vihreetä ruohoa :)!


Tänään Beellä on vapaapäivä, mutta huomenna menen jo aika aikaisin varmaan tallille ja olen varmaan yötä sunnuntaihin. Silloin onkin tosiaan luvassa ensimmäiset kisat saikun jälkeen Kiviniityn tallilla. Mennään siellä kaksi 80 cm rataa. (:

Kuvat keskiviikolta. Lisäsin sen koosteen nyt siihen valmennuspostaukseen!

1 kommentti: