sunnuntai 12. toukokuuta 2013

K u u m a ! ~

Ihanaa kun on niin lämmin, kesä tulee!! Ainoa haittapuoli siinä on, että B ei sitten ole ihan niin energinen kuin normaalisti, tummakin kun on.. 



Torstaina käytiin pitkästä aikaa maastossa Pepin ja Lotan kanssa. Huomasi kyllä pon(e)ista, että oli pitkä aika viimeisestä kerrasta! Mentiin aika pitkä lenkki, ponit tykkäs ainakin. :D Ratsastettiin aika paljon kaikkia askellajeja ja yhdessä kohtaa hypättiin puronkin yli! Oli tosi kivaa, Bertalla oli tosi paljon energiaa ja oli vähän hallintaongelmia ekalla laukkapätkällä, mutta ei sen kummempia. Käveltiin pitkään lopussa ja kotona kastelin hikiset kohdat pesusienellä.

Perjantaina menin vaan ilman satulaa Bertan kentällä. En tehnyt mitään ihmeellisyyksiä, vähän väistöjä ravissa ja käynnissä. Poni toimi ihan hyvin, vähän oli hidas avuille, mutta muuten ihan hyvä siis. Verkkasin aika paljon käynnissä aluksi ja ravit jätin vähän lyhyemmiksi. B hikosi taas vähän, joten kastelin hikikohdat taas sienellä. (:

Eilen, lauantaina menin vaan juoksuttamaan ponin kentälle, koska aikaa oli niukalti. B alkaa koko ajan toimimaan paremmin ja paremmin liinassa, eikä enää testaile aluksi. Se meni todella rentona ja tyytyväisenä koko ajan. Menin sitten lyhyiden loppukäyntien jälkeen nopeasti vaihtamaan suitset riimuun, kastelemaan ponin ja jätin suojat tallille. Sitten lähdimme vielä käpsyttelemään perälle kohti vihreää heinää. Käveltiin ensin pellolle viisi minuuttia, siellä annoin ponin syödä viisi minuuttia ja noin viisi takaisin. Tallilla enää harjattiin jalat hiekoista ja päästettiin poninen tarhaan syömään ja juomaan.


Ollaan ensi sunnuntaina menossa TRS:n koulukisoihin Niihamaan. Mennään helppo C, koska se tarvitaan alueluvan suorittamiseen. Jännittää kyllä ihan sikana, mutta kaippa se menee ihan hyvin. :)

2 kommenttia:

  1. No helppo C on varmasti ihan simppeli ;) munki pitäis varmaa koulukisoihinkin mennä muttei huvita :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu niin onki;) ja koitas kaivaa jostain innostusta! :D

      Poista