torstai 5. tammikuuta 2012

Stoori + toivepostauksia? ~

Anteeks, etten oo näyttäny mitään elonmerkkejä tääl blogin puolella; päivät ovat menneet tallilla ja iltaisin en oo vaan jaksanu! Nyt kuitenki tulee piiiiitkä postaus. (:

Maanantaina, 2. päivä, menin pellolla ilman satulaa yhtä aikaa Pepin kanssa. Poni oli tosi hyvä ja reipas, olin tosi tyytyväinen, vaikka vähän oli liikaa menossa Keken perään mutta kuitenkin! (: Laukattiin aika paljon ja kerran poni vähän innostu, et meinasin tippua, mut pysyin kuitenkin jotenkuten. Vaihdeltiin laukkoja ja silleen, en oikeen muista tarkalleen enää mitä tehtiin, luen vaan tästä Lissyn päiväkirjast, että mitä pitää kirjottaa :D.



Sitten Tiistaina hypättiin pellolla satulan kanssa! Lissy oli kiva, laiska, mutta kun lähestyttiin estettä niin tamma heräs. :D Eli siis käveltiin aika kauan ja ravailtiin sitten siinä vähän pidemmällä ohjalla kaaria ja kiemuroita. Sitten Tuuli tuli pellolle kuvaan, joten alotettiin hyppään. Nostin laukan ennen hyppyä ja tein laukkavoltin ja lähestyin sitte estettä. Yli meni ja mukavalla ilmavarallaki! No joo.. este olikin semmonen 30 senttiä korkee? :D
Sitten alettiiin nostaan estettä ja parhaimmillaan se oli sitte 70 cm.. ihan hyvin meiltä :D!
Yhdessä kohtaa poni tosin päätti, ettei siitä yli mene, mutta monta toistoo myöhemmin se sitten onnistui! Sitten laskettiin pieneks ja tulin ilman satulaa + kerran ilman käsiä. 
Ravailin pitkin ohjin vähän aikaa ja pyysin Tuulin laittamaan toisen esteen pienemmäks, joten tulin sitten vielä muutaman kerran 50 sentin pystyn ilman satulaa. Mua alko kauheesti ärsyttään, ku poni laski aina käyntiin heti esteen jälkeen, niin sitten hoidettiin sekin, eli hyppäsin kerran ja kaikin voimin eteenpäin. Nooh, kyllä se laukka sieltä sitten nousi - kymmenen mummoravi-askeleen jälkeen tosin :D. Sitten ravailin rennoks ja kävelin loppukäynnit. Olin tosi ylpee tammaan ♥. Venyttelin vielä tallissa porkkanoiden avulla, että varmasti ei ois huomenna jumissa. (:





fail :D 65?



Eilen, keskiviikkona liikutin ponin vaan nopeesti, koska oli vähän kiire Kekellä tunnille. Muuten olisin mennyt Lissyllä, mutta kenttä oli jäässä ja ponillahan ei oo ees kenkiä, joten menin vähä isommalla. Heitin siis vaan suitset päähän, en laittanut ees pinteleitä, koska menin vaan rennon ja nopeen "reenin" Kävelin siis peltoo ympäri pitkin ohjin, otin ohjii vähän lyhyemmiks ja aloin ravaileen. Poni oli kivan reipas ja aika kevyt kädelle. Vaihdoin suuntaa ja ravien jälkeen nostin laukan kerran per suunta, kun en raaskinut enempää, ettei poni potkisi etusiaan ihan verille. Sitten ravasin vielä vähän ja loppukäynnit ja talliin.




Ja kuten otsikossa lukee, niin haluaisin tietää teidän toivepostauksianne. Kommentoikaa, jos olisi jokin erikoispostaus-idea, niin katsotaan että mitä syntyy (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti