lauantai 21. tammikuuta 2012

Hankireeniä + kenttä♥ ~


Joudun taas pyytelemään kauheesti anteeks hirveetä epäaktiivisuuttani täällä blogin puolella, mutta syy on sama kuin ennenkin.. Nyt kuitenkin kun jaksan kirjoittaa, niin siis tuo otsikko on aika outo, mutta kenttä on ollut ihan täydellinen, kun on tullut lunta. Lissykin on ollut ihan tosi kiva :)♥

Eli viimeksi kun kävin, oli 17. päivä ja oltiin Sonjan kanssa kentällä ja pellolla pitkästä aikaa satulalla. Poni oli ihan kiva ja reipas mutta jotenkin outo.. en tiedä että miten mutta jotain siinä oli. Mentiin ensin kentällä kaikkee mahdollista säätöö mm. väistöö kokeiltiin, askellajit ja paljon kaaria. Sitten mentiin vielä pellolle laukkailee ja ravailee, meni tosi hyvin. Sitte päätetti mennä ylittää yhtä ojaa, joka oli syvempi ku luultii. Keke ei uponnu melkein yhtää, joten mentii mekin. Lissy uppos ainaki puol metrii ja sit käänsin sen nopeesti pois sieltä ja siinä se jotenki kompastu ja polvistu. Minä tietenki huolestuneena tyttönä kierähdin pois selästä, mutta poni pysy silti paikallaan siinä niin. Menin ihan paniikkiin, että nyt meni jalka! Onneks sain ponin ylös, jalat oli kunnossa ja Lissy muutenki! (: Käveltiin pitkät loppukäynnit ja tallissa sai kehuja.



Tänään, menin yksikseni ilman satulaa, koska muut oli Ellivuoressa laskettelemassa. Poni oli kivan reipas, mutta tosi jäykkä aluks. Kunnon taivuttelulla sai vähä notkeemmaks. (: Kävelin siis alkukäyntejä semmoset 10 minuuttia, sitten nostin ravin ja tein paljon kaaria ja kiemuroita + pysäytyksiä ja peruutuksia. Poni alko tuntuun hyvältä, niin kokeilin laukannostoja. Ne nousi hyvin ja kokeilin vähä vaikeuttaa, et laukataanki siinä aika syvässä lumessa pääty-ympyrä. Poni toimi ihan hyvin, ei vaan meinannu kääntyä mut laukka pysy yllättävän hyvin yllä. Vaihdoin välikäyntien aikana suuntaa ja nostin toiseenkin suuntaan laukkoja. Ne meni hyvin. Aikaa oli mennyt jo aika paljon, joten ajattelin mennä pellolle vähä vetään hankireeniä. Laukkasin pari kertaa pellon päästä päähän ja se meni hyvin! Lissy oikeen loikki kun oli jo niin paljon lunta reppana :3. Loppukäynnit kävelin kentällä, yhen kierroksen selästä ja loput taluttelin. Sitten vein talliin ja kokeilin jalat, joista yks oli aika lämmin. Menin sitte pienelle taluttelukiekalle, että kylmäsin etujalat lumella. (: Sitten heitin ponskut tarhaan ja otin vähän videoo, toivottavasti saadaan pian nähdä se ihan kunnon videossa!
Lisään huomenna kuvat. (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti