tiistai 3. tammikuuta 2017

Uusia tuuliako?

Ihan ensimmäiseksi hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille! Oon kyllä hieman myöhässä toivotuksineni, mutta parempi niinkin kuin ei milloinkaan. Uuden vuoden alussa kaikki toitottavat "uusista kujeista" ja "uudesta minästä". Mulla ei jotenkin koskaan oo ollut ihan tuollaisia ajatuksia uudesta vuodesta, mutta tuntuu kuitenkin aina ihanalta aloittaa taas uudelta sivulta, puhtaalta pöydältä. Vuosi 2017 alkoikin ihanasti, kun saimme heti lunta maahan!

Betun kanssa ollaan nyt lomalla tehty aktiivisesti kaikennäköistä ja poni on tuntunut paremmalta kuin pitkään aikaan. Se liikkuu mielellään ja ollaan päästy jo yhteen valkkuunkin. Viimeisimmästä ohjatusta tekemisestä olikin jo ihan älyttömän kauan aikaa.
Oltiin Nannan valvovan silmän alla maneesissa viime viikolla ja tehtiin ihan perusjuttuja (siirtymisiä ja taivuttelua) enimmäkseen pääty-ympyrällä. Betu liikkui loppujen lopuksi tosi kivasti ja joitain pätkiä se tuntui ihan käsittämättömän hyvältä. Itsekin sain istuttua selässä hetkittäin ihan hyvin ja Nanna sanoi, että mun vanha ongelmani vasemman kyljen kanssa (se meinasi aina mennä kasaan, jolloin paino putosi oikealle) on helpottanut huomattavasti. Oli ihanaa kuulla tuollaista, sillä itselläni on ollut huono fiilis istunnastani.

Lauantaina mennä pompoteltiin ponin kanssa peltoa ympäri vähän reippaampaa vauhtia ja molemmat tuli tosi hyvälle mielelle. Toissapäivänä käytiin vain kävelemässä tiellä ilman satulaa pieni lenkki ja eilen käytiin pitkästä aikaa kunnon maastolenkillä. Betu oli aivan innoissaan ja meni reipasta vauhtia eteenpäin.



Betun oikea takajalka eli sukkajalka on nyt pari päivää turvotellut vähän poikkeavasti. Se ei kuitenkaan vaikuttanut liikkeeseen millään tavalla ja eilen turvotus oli maastoon lähtiessä melko vähäistä. Ollaan kuitenkin pari mahdollista syytä keksitty: joko se on kehittämässä impparia yhdestä vanhasta haavasta, mikä ei ole ottanut parantuakseen tai yhdestä polkemajäljestä, jonka löysin eilen tai sitten se otti itseensä linimentistä, jota laitoin pari päivää sitten. Eilen pesin jalan Hexocililla, joten saa nähdä millainen näky meitä tallilla tänään odottaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti