torstai 4. elokuuta 2016

Taukoa vähän kaikesta ~

Moikka! En olekaan hetkeen blogin puolelle kirjottanut, sillä intoa tai energiaa ei jotenkin siihen ole ollut. Lisäksi eilen päättyi päiväripari, jolla toimin isosena. Sen takia ei illalla ole ollut jaksamista tulla koneen ääreen kirjoittamaan. Tämän postauksen kuvat ovat kuitenkin odotelleet valmiina luonnoksena jo jonkin aikaa, joten ajattelin vähän päivitellä meidän kuulumisia.

Heti ensimmäisenä pitää sanoa, että Betu ei ole ollut hyvä. Tyttelin valkun jälkeen se ei ole ollut kertaakaan oikeasti hyvä, vaan jollakin tapaa haluton ja muutenkin huono. Sen liike ei ole ollut normaalia, eikä se ole ollut tyytyväisen ja rennon oloinen. Muutaman kerran meikäläisellä menikin hermo ja siitähän ei rentoa menoa silloin seuraa. 

Musta tuntuu, että Betun takajalat on nyt alkaneet vähän oireilemaan. Ainakin vasen takanen on ihan erinäköinen kuin oikea, eikä poni liikuta takapäätä yhtä hyvin kuin aiemmin. Pia sanoi, että ehkä niihin on tullut iän myötä nivelrikkoa. Tilannetta täytyy nyt tarkkailla ja toimitaan sen vaatimalla tavalla sitten. Nyt poni on kuitenkin viikon vapaalla ja saa yhden hierontakerran sen aikana. Toivotaan, että sen jälkeen Betu on parempi. 

Kesähän tietenkin verottaa osansa aina, etenkin kesäihottumaisilla hevosilla. Betu onkin ollut nyt aika syöty ja imusolmukkeet ovat olleet turvoksissa. Ehkä syksynkin tulo alkaa pian helpottaa ponin oloa ja se tulee paremmaksi senkin myötä. Nyt kuitenkin levätään vähän aikaa ja aletaan sitten liikuttelemaan ponia rauhassa. Toivotaan, että tilanne tästä paranee!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti