tiistai 12. toukokuuta 2015

Barcelona

Nyt ollaan kotiuduttu kunnolla ja rysähdetty takaisin maan pinnalle arjen pariin tuosta leirikoulu viikosta. Edelleen on järkyttävästi univelkaa, sillä kokeet verottavat niitä nyt vielä päivän. Lisäksi ainakin puolet porukasta tuli reissun jälkeen kipeäksi, itsekin olen nyt kotona pikkuisen kipeänä.

Meillä oli tosi onnistunut reissu kokonaisuudessaan! En olisi uskonut, että matka voisi mennä noin hienosti, paria seikkaa lukuun ottamatta.

Päivisin kävimme erilaisissa nähtävyyksissä, kuten esimerkiksi Sagrada Familiassa ja Gaudin puistossa. Käytimme koko viikon metroa pidempien välimatkojen liikkumiseen, mutta sen ohella kävelimme päivittäin ainakin 10 km.
Yksi päivä oli täysin pyhitetty shoppailemiseen, sillä kävimme Primarkissa ja La Maquinista-nimisessä ulkoilmaostoskeskuksessa. Kyllä sitä shoppailtua tulikin, nyt on paljon kaikkea ihanaa uutta!
Viimeisen päivän kulutimme rannalla aurinkoa ottaen ja tuli sitä väriä pintaan ihan hyvin.. vähän tuli kärähdettyäkin.

Vapaa-aikaa oli mukavasti ja luokkamme tuli vielä entistäkin läheisemmäksi. Valvojamme olivat tosi mukavia ja jaksoivat hyvin olla läsnä meidän kanssamme! Huippu reissu siis takana, oli ihana irtiotto kaikesta stressistä!












2 kommenttia: