torstai 13. kesäkuuta 2013

Superponinen estetunnilla ~

Aah, ihanaa kun joskus tulee oikein tosi hyvä mieli kun poni on mennyt hyvin ja on saatu kuviakin ratsastuksesta! Niinkun tänään! Eli tosiaan oltiin Nannan estetunnilla taas ja onneksi Laura oli niin ihana että jaksoi tulla kuvailemaan.(:



Käveltiin kentälle laitumelta ja Nanna olikin siellä jo rakentelemassa esteitä. Käveltiin vielä vähän aikaa kentällä ja sitten alettiin verkkaamaan poneja ravissa ja laukassa. Otin vain muutamia ympyröitä ravissa molempiin suuntiin ja sitten heti laukkasin molempiin suuntiin ensin oikein kunnolla eteen ja sitten tein temponmuutoksia. Tein ympyröitä ja temponmuutoksia molempiin suuntiin ja sitten vielä ravailin vähän.

Aloitettiin hyppääminen kolmoissarjasta diagonaalilla. Ensin poni oli vähän turhan tahmea, mutta sitten alkoi löytyä hyvin voimaa hyppyihin. Mentiin sarjaa aika kauan erilaisilla askelmäärillä ja korkeuksilla. Sitten tultiin muutaman kertaa suhteutettua, joka oli kaarevalla linjalla. Sitäkin tultiin eri askelmäärillä muutamaan kertaan. Pienten välikäyntien jälkeen tultiinkin sitten ratana.

toivottavasti saa selvää! :D
Eka rata meni ihan supersuperhyvin! Tein itse tosi huolelliset tiet ja keskityin tosi hyvin. Bertta oli koko ajan hereillä ja kuulolla. Laukan vaihto ravin kautta meni sekin hyvin, poni kuunteli hienosti ja siirtymisistä tuli siistit.

Seuraava rata meni muuten samanlailla, mutta aloituseste olikin tuon suhteutetun toinen este. Sekin meni tosi hyvin, ei ehkä ihan niin huolellisesti kuin eka mutta tosi hyvin kumminkin.
Tultiin vielä muutaman kerran tuo suhteutettu niin, että se varmasti meni siististi ja sitten loppuverkattiin ponit ravissa. B oli tosi rento ja hyvä, tein paljon kaaria ja ympyröitä. Kävelin kentällä vähän aikaa ja sitten vielä käytiin perällä vähän matkaa käpsyttelemässä Lauran kanssa.

Jätettiin Bertta ja Marru talliin, koska Beelle tuli kengittäjä. Kengitys meni hyvin, yhden paniikin poikasen poni sai, mutta onneksi mitään ei mennyt rikki eikä poni satuttanut itseään. Sitten talutin Marrun ja Bertan laitumelle, jossa ponit saivat ruuat ja hoidin Bertan pois. (:



Laitoin nyt tähän ja viime postaukseen nuo ratsastuskuvat tuollaisilla varjostuksilla. Mitä mieltä olette, ovatko kivat ja teenkö tulevaisuudessakin noin? Tuohon ratakuvaan en tajunnut laittaa mutta so what :D.

4 kommenttia:

  1. Tee esittely postaus noista sun saappaista? :) ja tee myös varustepostaus sun omista tavaroista ja sitte tee semmone toivelista postausmissä ois heppa tavara toiveita ja ihan lifestyle juttu toiveita ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. itse juuri ajattelin pian tehdä noista saappaista semmoisen.(: Ja eiköhän nuo muutkin onnistu tässä lähiaikoina! ;)

      Poista
  2. tää varjostus on tosi jees! ;)

    VastaaPoista