lauantai 7. heinäkuuta 2012

"Paluu arkeen"

Eli tulin leiriltä perjantaina 30.6, mutta seuraavan kerran menin Bo:n luokse vasta keskiviikkona 4.7!
Menin silloin kentällä yksikseni koulua. Herranjumala, kun en enää osannut istua ponin ravissa yhtään! Ensin koitin mennä liian isoilla ratsastussaappailla, mutta alkoi sattumaan ihan järkyttävästi polvitaipeeseen, joten ängin ne pois jaloista. Koitin siis mennä sukilla! Siitäkään ei tullut mitään -.-'! No, otin sitten jalustimet kaulalle ja meninkin niin sitten loppuun asti. Ilman niitä menikin ihan okei. Bo:n laukka oli todella jännittynyttä ja poni oli muutenkin aika jäykkä. Tein pohkeenväistöjä ja etuosakäännöksiä. Lisäks kokeilin kerran laukanvaihtoa, se sujui hyvin mutta poni kuumu heti, niin en viittinyt alkaa säätämään :D. Kävelin pitkän loppukäynnit.
En saanut ratsastuksesta kuvia, mutta sain tarhasta kuvia(:

söpöin turpa maailmassa :)<3



pappa ravisteli itseään :D

vesiastia oli niiin mielenkiintoinen(;

Ostin muuten uuden objektiivin! Tamronin 70-300 millinen. Oon tosi tyytyväinen ostokseen ja oon nyt jo ihan rakastunut siihen(: Uudet ratsastushousutkin tuli ostettua! (:

Sitten seuraavana päivänä lähdin Auralle, tästä pääset hänen blogiinsa(: Mentiin siis ratsastamaan Auran ponilla. Minä siis sain ratsastaa Sylvillä, Aura meni Henkka-nimisellä hevosella. Mentiin koluamaan muutaman maastoreitit läpi. Oli tosi kivaa, vaikka Sylvin takasuoja hukkukin(löydettiin lopussa). Eipä siitä enempää kerrottavaa, kuin että oli aivan mahtava päivä! Jos luet tätä Aura, niin kiitos seurasta<3(;



kun oltiin laitumella kuvaamassa, sain tämän suloisen kuvan Aukusta ja Sylvistä(:


Sylvia(:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti