maanantai 19. maaliskuuta 2012

Maastoilua + pikku köpöttelylenkki ~

Eli anteeksi melkein kahden viikon postaustauko, mutta tässä tulevat syyt: Ensin ei ollut kuvia, joten ajattelin odotella hyvien kuvien ottamista ja sitten vasta kirjoitella maastoilustamme ja sitten tuli viikon konekielto.. Eli ei ole oikein voinut kirjoitella mutta nyt pystyn kirjoittelemaan tännekin. (:

Eli viimeviikko ollaan pelkästään maastoiltu, paitsi että tunti oli välissä. Kerron nyt sitten siitä; Tunti oli siis 14.3. Menimme taivuttelua, asettelun vaihtelua ja vastalaukkoja. Poni toimi ihan hyvin, mutta jotenkin Bo tuntui jännältä. Vastalaukat nousi todella hyvin siihen verrattuna mitä odotin! Loppuraveissa pappa ei meinannut rauhoittua kun annoin ohjaa, mutta hyvän lopetuksen tunti silti sai!




Tänään, 19. päivä en mennyt mitään pitkää harjoitusta. Kenttä oli jäässä, joten oli mentävä maastoon. Menin siis ilman satulaa pienelle köpöttelylenkille. Ravailin jonkin verran pikkuisessa lumihangessa ja nostin laukan menomatkalla. Kun käännyin kotiinpäin, vauhtia tulikin sitten ihan liikaa.. Ei siinä oikein pystynyt laukkaakaan nostamaan(yritin kuitenkin, mutta ei pysynyt käsissä) kun poni oli niin reippaana menossa kotiin. Ravailin siinä sitten rauhaksiin ja jouduin ihan kunnolla pysäyttämään ponin, että en jäisi ihan 6 - 0 ponille. Kun kävelin jo loppukäyntejä, niin yhdestä pihasta tuli Ventti - koira, joka aina haukkuu ja räksyttää kun joku kulkee ohi. Bo:lla on vähän traumoja koirista, joten päätin taluttaa sen kohdan ohitse. Ja mukava yllätys; edestämme on tulossa traktori! Koitin sitten taluttaa mahdollisimman kaukaa pörisevästä metallihäkkyrästä ponia, mutta poni tönäisi minut ojan puolelle, kun steppaili siinä poikittain ojan ja traktorin välissä. Kyllä siitä sitten ehjin nahoin kuitenkin selvittiin.. Onneksi. Lopuksi venyttelin Bo:n karsinassa porkkanoiden avulla. (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti