sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

1 kk♥ + koulua sekä esteitä ~

Eli siis 21.3 tuli täyteen kuukausi ponin kanssa.♥ Ollaan kyllä kehitytty siinä ajassa melkoisesti ja ymmärretään jo paremmin toisiamme. (:
One month♥

Eli silloin, 21. päivä, menin koulua kentällä. Kenttä oli vielä suurimmaksi osaksi jään ja lumen peitossa, mutta kyllä siinä pystyi ihan hyvin menemään. Laukkasin aika paljon ja kerran nostin molempiin suuntiin vastalaukat. Ne nousi hyvin.(: Lopuksi ravailin ja kävelin pitkät loppukäynnit.

Tänään, 25. päivä, hypättiin Pepin kanssa kentällä yhtä pientä estettä. Korkeimmillaan oli 50 cm. :D
Bo oli tosi kiva kentällä, ei kuumunut paljoa vaikka hypättiin aika monta kertaa. Kentällä oli semmonen kiva iiiiso lätäkkö, josta oli kiva laukata ja ravata. :D
 Kun oltiin hypätty niin mentiin vielä ravaileen yhdelle tielle ja käytiin vähän kiipeilemässä. Poni oli sielläkin ihan kiva, siihen saakka kunnes mentiin yhen ojan yli metsään johon rakennettiin pikkupikku risueste. Kun oltiin meinaan lähdössä sieltä metsästä, niin Bingo(Pepin uusi poni) oli jo Buuberon mielestä aivan liian kaukana joten piti ottaa laukalla kiinni ja este hypätä kauhealla kenguruloikalla. Että sellasta. Ja sitten kun tultin pois metsästä sen ojan yli, niin meinas lähtee oikeen kunnolla mut pysäytin heti. Olin jo kyllä valmistautunut että hyppää, mutten ajattelut ihan tollasta! :D.



Sitten mentiin vielä ravaileen yhdelle toiselle tielle ja mentiin kahlaamaan siellä lumeen. Siinä poni lähti kolmannen kerran kun ravasi kauheaa kiitoravia ensin Bingon perään ja sitten kun käänsin ja annoin pohkeita, niin syöksähti laukkaan.. Tielle tultaessa sain vasta pysäytettyä. Että ponilla oli ainakin virtaa tänään! :) En ehtinyt venytteleen, mutta ajattelin että ei kerta haittaa!

Otettiin jonkun verran hyppyvideoita ja muuta, niistä varmaan kokoan jonkin näköisen koosteen heti kun pystyn, sitä odotellessa...
PS. Yritän tulevaisuudessa tehdä vähän yksityiskohtaisempia postauksia, kuten ennen tein. (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti