keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Itsenäisyyspäivämaasto ~



Sunnuntaina Peppi liikutti Lissyn, lisäks ne oli myös ajanut sillä ja poni oli ollu tosi hieno. (:

Mutta siis eilen, Itsenäisyyspäivänä olin taas Karkussa liikuttamas ponii. Mentii maastossa ja saatiin lunta niskaamme iha mukavasti :D. Lissy oli ihanan reipas ja jopa säpsy! Laukattiin alussa yhellä pellolla ja onnistuin tippumaan kahdestikin! Käteen nyt tuntuu koko ajan melkein, mut ei muuten sattunu mitään. Sitten jatkettiin matkaa ja hypeltiin vähä ojan yli ja sitten Lissy alkoi pelkään jotain sulanutta lumikohtaa :D


Tän jälkeen ravailtiin ja laukattiin eteenpäin. En oikee uskaltanu paljoo laukata, kun Lissy liukasteli niin paljon, hokkikenkiä kun ei ole, eikä ees kenkiä! Yhdessä kohtaa kuitenkin laukkasin vähän pidempäänkin ja hyvin meni. ;)

Oltiin tosi tyytyväisiä maastoreissuun, kunnes viimesellä laukalla (joka meni ihan täydellisesti) niin puskast hyökkäs semmone räksyttävä koira! Onneks ei ponit pelänny. Jouduttiin sitten meneen niitten tyyppien takapihalle, että ne sai sen koiran kiinni :D. Oltiin maastolenkin loputtua tosi hyvällä tuulella ja ylpeitä ponsuihin. Nyt siis mukana pari joulusta kuvaa, uutta ulkoasuu koitan saada värkättyä jossain kohtaa, mutta kun ei millään oo mitään hyviä kuvia, joissa me molemmat edustettais ponin kans. Toivottavasti ette kyllästy ainaisiin kuvapostauksiin, koska vielä en oo saanu videoneditointi-ohjelmaa, jolla pystyis tuomaan vähä eloo tänne :)!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti