tiistai 8. syyskuuta 2015

Stressiä pukkaa ~

Moikka, kirjoittelen nyt nopeasti kaiken kiireen keskeltä!

Tällä viikolla meidän koulussamme alkaa elämäni ensimmäinen koeviikko. Onneksi tämän viikon puolella on vain yksi koe, joten viikkojen välissä oleva viikonloppu antaa hieman lisäaikaa lukemiseen.
Lisäksi juuri tässä samalla koneella istumisella tein koko ensimmäisen luokan kurssivalinnat ja lukujärjestykset valmiiksi. Kaikki on niin uutta ja pelottavaa, mutta onneksi sain melkein kaikki onnistumaan!

Bertankin suunnalta on nyt tullut (ihanan) pitkän välin jälkeen vähän kehnompia juttuja. Ponilla on nimittäin jalat lämpöilleet nyt muutamina päivinä ja lisäksi sen hampaat ovat jotenkin huonossa kunnossa, siellä on vasemmalla puolella jokin piikki, jokka viikonlopun maastolenkillä teki haavan suuhun, josta sitten vuosi verta. Olinkin ihmetellyt yhdellä kertaa, miten se oli niin outo toiselta puolelta.
Toivottavasti saadaan pian hoidettua hampaat ja toivottavasti jalatkin palautuvat normaaliksi, kun liikuntaa muutetaan täksi viikoksi kevyempään suuntaan. Uskon, että laitumella oleskelu vaikuttaa todella paljon jalkoihin, sillä ponin mahakin on aivan pinkeä ilmasta. Kuitenkin se tekee hyvää ponin psyykkeelle, joten pidän sen mielelläni siellä.


4 kommenttia:

  1. Toivottavasti Betulla on kaikki ihan jees! Luultavasti kyllä johtuu juurikin laitumesta ja muuttuneesta ravinnosta, jossei ole kerta muuten mitenkään eri tavalla liikutettu tai kolhinut itseään :/ :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii, luultavasti! Ei oo kyllä itseään kolhinut onneks ja liikutuskin melko samanlaista :)

      Poista
  2. Eikö b.n hampaita raspata kerran vuoteen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. puolen vuoden välein on ollut normaali väli, mutta nyt se on venähtänyt jo vähän. lisäksi iän myötä hevosille saattaa tulla kuulemani mukaan piikkejä vähän helpommin :)

      Poista