perjantai 17. elokuuta 2012

normielämää ~

Anteeks taas tää kauhea tauko, syinä on mm. se, että en ole saanut yhtään kuvia ratsastuskerroilta, mutta viime kerralla sain, wuhuu!







Eli oli tossa 15.8 käymässä taas Karkussa. Mentiin kentällä koulua porukalla. Kentällä oli aika ahdasta, tosiaan 4 ratsukkoa samaan aikaan. :D
Mutta siis, käveltyäni alkukäynnit, otin ohjat tuntumalle ja aloin taivutteleen ponia kaiken maailman kaarilla sun muilla. Ravailin satunnaisia pätkiä, en jaksanut keskittyä ravissa istumiseen, joten luistin siitä vähän. Mutta kyllä siis molempiin suuntiin sitten ravailinkin. Aloin  laukkailla ympyröillä, muualla ei oikein mahtunut.
Poni oli ihan kiva, myötäs niskasta muutaman kerran ihan kivasti.(: Säädin siinä sitten ympyröillä kaikkee, lähinnä laukannostoja treenasin, että sujuisivat paremmin. Yhdessä välissä sitten kokeilin väistöä kaikissa askellajeissa. Sujui laukassakin ihan ok, väisti sentään! (; Laukkailin siinä aika kauan sitten kaikkia teitä ja näin. Sitten kokeilin lopussa muutaman kerran laukanvaihtoja kahdeksikolla. Poni vaihto ihan kivasti. (: Sitten pitkät loppuravit ja -käynnit. Bo jäi taas tallille Amorin seuraks, kun Amorin kaverina ollut ori lähti takaisin omistajalleen.

Ja tosiaan, niin kuin tuosta yhdestä kuvasta näkyy, vaihdettiin yhdessä kohtaa hevosia Pepin kanssa, eli menin Amorilla vähän aikaa.(:

Anteeksi lyhyt postaus, mutta intoa ei löydy pidempään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti